page loader

Haberler

about us

Sosyal Medya Hesaplarımız

Bizleri artık sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Firmamız ve karot sektörü ile ilgili bilgiler , yaptığımız işlerin fotoğraf ve videolarına sosyal medya hesaplarımızdan kolayca ulaşabilirisiniz. Faaliyetlerimizden haberdar olmak için lütfen bizi takip edin...

Projelerinizde SCN KAROT farkını yaşamak için bize ulaşın.

TEL  : 545 217 85 01 - 505 060 56 57

Ofis : 212 876 63 62 

about us

TESLİM EDİLEN PROJELER

Firma olarak büyük – küçük ayırt etmeden almış olduğumuz projeleri başarı ile teslim etmeye devam ediyoruz. Başladığımız günden bugüne teslim ettiğimiz projelere bir yenisi daha eklendi. Başakşehir Vadişehir Projesini başarı ile bitirmiş olmanın gururunu yaşamaktayız.

Projelerinizde SCN KAROT farkını yaşamak için bize ulaşın.

TEL  : 545 217 85 01 - 505 060 56 57

Ofis : 212 876 63 62 

about us

TESLİM EDİLEN PROJELER

Firma olarak büyük – küçük ayırt etmeden almış olduğumuz projeleri başarı ile teslim etmeye devam ediyoruz. Başladığımız günden bugüne teslim ettiğimiz projelere bir yenisi daha eklendi. Ispartakule Emlak Konutları 1. Etap Projesini başarı ile bitirmiş olmanın gururunu yaşamaktayız.

Projelerinizde SCN KAROT farkını yaşamak için bize ulaşın.

TEL  : 545 217 85 01 - 505 060 56 57

Ofis : 212 876 63 62 

 

about us

SCN KAROT artık Tekirdağ da

İstanbul' un tüm ilçelerinde faaliyet gösteren firmamız artık Tekirdağ - Çorlu ve Çerkezköy de de karot hizmetlerine başlamıştır.

Tekirdağ ve Çorlu da ki perofesyonel ekiplerimizce tüm karot işleriniz itina ile yapılır.

TELEFON : 0545 217 85 01 , 0505 060 56 57

about us

Derz Kesme Nedir? Niçin Yapılır?

Tanım olarak Derz Kesme, yapı malzemelerinin aralarında kalan boşluk olarak söylenebilir. Genleşmeden dolayı oluşan veya oluşabilecek bazı hasarları önlemek için yapı malzemeleri arasında boşluk bırakılır ve bu boşluğa derz dolgu malzemesi doldurulur. Bu işleme Derz Kesme deinir. 
 
Derz kesme makinesi, tekerlekli bir standın üzerine yerleştirilen motorun elmaslı testere takılarak beton kesme ve asfalt kesmeye yarayan bir makinedir.
 
Beton veya Asfalt zeminlerde atılması, kesilmesi ve yapısal bazı değişikliklerin gerçekleşmesi için özel dizayn edilmiş elektrikle çalışan veya akaryakıtla çalışan kesme makinaları ile kesilmesi işlemidir.
 
Bu işlemin birçok avantajı vardır. Darbeli işlem olmadığı için kesilmek istenen alan dışındaki betona veya asfalta zarar vermez.
 
SCN Karot bünyesinde barındırdığı son teknoloji Derz Kesme makineleri ile eski yöntemlerle kıyaslanmayacak kadar hızlı ve sessiz bir yöntemle 40 cm'ye kadar asfalt ve beton kesme işlemi yapılmaktadır.
 
Derz Kesme İşleminin Gellikle Kullanıldığı Alanlar;
•  Kanal, (temiz ve pis) su gideri açma 
•  Şap çizgileri (otopark, alışveriş merkezleri fabrikalar vb.) 
•  Havalandırma boşlukları 
•  Şaft açılımları 
•  Asfalt Kesimleri ve onarımı 
•  İnşaat derzleri 
•  Dilitasyon derzleri 
•  Kontrol derzleri 
•  Merdiven Boşlukları 
•  Yağmurluk ve su kanalları bu yöntem ile açılabilmektedir...

about us

Küçük veya Büyük - Basit veya Karmaşık

Asfalt veya Beton kesme, hassas beton delme, inşaat, duvar ve taban kesimi ve iç veya dış mekan projeleri dahil olmak üzere geniş bir yelpazede projelerde beton kesme ve delme konusunda tecrübeli ve deneyimli kadromuzla hizmetinizdeyiz.
 
Daha fazlası için bizi arayın;
 
SCN Karot'u arayın ve projenizdeki ihtiyaçları ve çözümleri belirlemek için doğrudan yetenekli ve profesyonel bir beton kesici ile konuşun:
 
0505 060 5657
0545 217 8501
0212 876 6362

about us

Dönüşüme Hazır mısınız?

7 milyonu aşkın riskli yapısı olan Türkiye için kentsel dönüşüm öncelikli çözüm bekleyen konulardan biri. 2012’de başlayan dönüşüm süreci bugüne kadar istenen hızla gitmese de bundan sonrası için hedef büyük. Yılda 500 bin konutun yenilenmesi hedefleniyor. Peki biz evimizin dönüşümü sürecinde neler yapacağımızı biliyor muyuz?
 
RİSKLİ YAPI TESPİTİ
 
Yapınızı yıkılıp yenisinin yapılması için elinizde bir riskli yapı raporu olmalı. Peki bu rapor nasıl alınır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığından lisans almış kuruluşlar tarafından taşınmazdan karot alınması ve test edilmesi ile süreç başlar. Karot alımı sonrasında tahmini 1-2 ay süre sonunda rapor İstanbul için ilçe belediyelerine bildirilir. İlçe belediyesi tarafından rapor ilgili tapu sicil müdürlüğüne gönderilir ve riskli yapı şerhi işlenir. Sonrasında Tapu Sicil Müdürlüğü’nün riskli yapı yazıları tüm maliklerin kanuni ikametgah adreslerine gönderilir ve 15 günlük itiraz süresi başlar. Eğer yapınızın riskli olmadığı halde dönüşüme sokulduğunu düşünüyorsanız bu süreyi kaçırmayın. Maliklerden herhangi birisi tarafından 15 günlük sürede itiraz olmaması halinde riskli yapı kararı kesinleşir. İtiraz olması halinde ise Bakanlık İtiraz Komisyonu konuyu 2 ila 4 ay sürede karar bağlanır.
 
SCN Karot olarak Karot Numune Alımı konusunda alanında uzman kadromuz ile gerekli ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz.

about us

Web Sitemiz Güncellendi.

Detaylar için bizi takip edin.

İletişim Bize Ulaşın
Adres

Kavaklı Mahallesi M.Akif Ersoy Cd. Farabi Sok. No:5 / 5 Beylikdüzü - İstanbul

Telefon

05452178501

©SCN Karot 2024 tüm hakları saklıdır...

ARA
Whatsapp